Gravírozás

Cégünk elsősorban cégtáblák, információs táblák gravírozását végzi fémből, fából, üvegből, műanyagból, bőrből, stb., saját mechanikus és lézergravírozó gépekkel. 

Gravírozott táblaMiért minket válasszon?

  • Saját, illetve speciális, egyedi fejlesztésű géppark
  • A piacon egyedülálló, nagyméretű munkaasztal
    Mechanikus gravírozógép: 2450 × 1340mm
    Lézergravírozó gép: 1300 × 1300mm
  • Gyorsaság, precizitás
  • Kedvező árak
  • Szakértelem
  • Tanácsadás

Vállaljuk egyedi tárgyak gravírozását is!

Lézergravírozás - lézervágás

Gravírozott pohárA lézergravírozás (lézervágás) során egy koncentrált lézersugár hatására az anyag elpárolog vagy elég. Ezzel rendkívül tartós, jól látható és olvasható felirat, logó, kép, sorszám vagy akár vonalkód készíthető szinte bármilyen anyagra.

Felhasználási módja rendkívül széles körű. Leggyakrabban személyre szóló ajándéktárgyakat készítenek, de ipari körökben gravírozással történhet a különböző eszközök márkanévvel történő ellátása, szerszámok, vagy alkatrészek sorszámozása.

A lézersugár tulajdonságainak köszönhetően apró felületekre is nagy pontossággal lehet gravírozni. A részletes gravírozáson felül rendkívül termelékeny és költséghatékony a mechanikus gravírozással szemben, ezért sokszor ezt alkalmazzuk a műanyagoknál, fánál, üvegnél, eloxált fémeknél, és rozsdamentes acélnál. A rozsdamenetes acélt egy speciális pasztával bevonjuk, és ezt gravírozzuk meg, ami a koncentrált hő hatására oxidálódik a fémen, így a kialakult oxidréteg tartós, kemény felületet alkot.

Mechanikus gravírozás

A számítógép által vezérelt mechanikus gravírozás egyfajta marási eljárás, ahol a megjeleníteni kívánt szöveg, ábra vagy kép úgy alakul ki, hogy a kiválasztott tárgyról egy forgó marófej eltávolítja a felesleges anyagot.

A mechanikus gravírozás által gravírozható tárgyak anyagai lehetnek fémek, nemesfémek, műanyagok, fa és különböző felületkezeléssel ellátott anyagok. Az így kialakult grafikák mélységükből adódóan elegánsak és tartósak, valamint az így kapott grafikákat festeni is tudjuk. Gépeink a legkorszerűbb, számítógép-vezérelt technológiával és nagy kapacitással dolgoznak.

Gravírozás árak

[árlista]

Érdeklődéssel várjuk gravírozással kapcsolatos kérdéseit, megrendelését!
» Kapcsolat

 

Kulcsszavak
gravírozás, mechanikus gravírozás, lézergravírozás, lézervágás, laservágás, expressz gravírozás, toll gravírozás, monogram gravírozás, serleg gravírozás, ajándék tárgy, kontúrmarás, cégtábla, cégér, információs tábla, személyre szóló ajándék, egyedi ajándék, kreatív ajándék, gravírozás árak

Tervezés
Gyártás
3D betűkReklámtáblaAutó grafikaBiléta, zsetonFestősablonNemzeti dohánybolt
Kivitelezés
Technológiák
GravírozásLézervágásKontúrmarásHabvágásPlexivágásFóliavágásDigitális nyomtatás
ReferenciákGépeinkKapcsolat
Segíthetünk? Kérjen ajánlatot!
Munkatársaink hamarosan felkeresik Önt. Számíthat ránk!
Kiválasztás
Kiválasztás
Kiválasztás
Az űrlappal egyszerre maximum 10Mbyte anyag tölthető fel.
lézerlézer